Kristof De Kegel

Kristof De Kegel

Bewegingswetenschapper

 

Jarenlange ervaring bij het begeleiden van professionele atleten en stuwende trainingskracht achter Pro Cycling Team Willems veranda’s – Crelan. Als praktiserend sportwetenschapper slaagt hij er in om alle gangbare theorieën en technologieën te implementeren in het werkveld, het peloton.
100% resultaatgericht.

Wetenschapper
0%
Gedrevenheid
0%
Huidige conditie
0%

Guillaume Seye (professioneel wielrenner)

Als jonge renner is het belangrijk om een goed evenwicht te bewaren tussen inspanning en rust. Dankzij een doordachte planning slagen we er in elk jaar mijn prestaties gestaag te verbeteren.

Guillaume Seye
Guillaume SeyePro cyclist

Dimitri Claeys (professioneel wielrenner)

Dankzij Kristof sta ik waar ik nu sta. Onze jarenlange samenwerking is de rode draad doorheen mijn carrière. De mix van wetenschap, technologie en een persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat ik blindelings vertrouwen heb in de Neaforma aanpak.

Dimitri Claeys
Dimitri ClaeysPro cyclist

Brecht Dhaene (Professioneel wielrenner)

Ik werk al jaren samen met Neaforma. Zowel bij mijn professionele carrière in Amerika als hier in België was Neaforma de driver van mij succes. De nauwkeurigheid waarmee ik mijn schema's samen kan uittekenen zorgt ervoor dat letterlijk iedere dag een dag vooruit is. Op ieder moment van het seizoen weet ik hoe mijn lichaam er voor staat en waar we naartoe werken. Deze professionele aanpak zorgt ervoor dat ik bij de pro's terecht kan.

Brecht Dhaene
Brecht DhaenePro cyclist

Twitter updates

Heb je een vraag?

Contact