Goran Van de Walle

Goran Van de Walle

Personal Trainer en medewerker bij het Neaforma training center.

 

Sporten is als een microbe. Ik ben eerst begonnen met voetballen, na een tiental jaar ben ik begonnen met koersen. Door mijn opleiding sport en bewegen en mijn eigen interesses ben ik terecht gekomen bij Neaforma. Het is dan ook mijn bedoeling dat ik de sporters kan motiveren en begeleiden om hen op die manier naar een hoger niveau te brengen.

Wetenschapper
0%
Gedrevenheid
0%
Conditie
0%

Guillaume Seye (professioneel wielrenner)

Als jonge renner is het belangrijk om een goed evenwicht te bewaren tussen inspanning en rust. Dankzij een doordachte planning slagen we er in elk jaar mijn prestaties gestaag te verbeteren.

Guillaume Seye
Guillaume SeyePro cyclist

Dimitri Claeys (professioneel wielrenner)

Dankzij Kristof sta ik waar ik nu sta. Onze jarenlange samenwerking is de rode draad doorheen mijn carrière. De mix van wetenschap, technologie en een persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat ik blindelings vertrouwen heb in de Neaforma aanpak.

Dimitri Claeys
Dimitri ClaeysPro cyclist

Brecht Dhaene (Professioneel wielrenner)

Ik werk al jaren samen met Neaforma. Zowel bij mijn professionele carrière in Amerika als hier in België was Neaforma de driver van mij succes. De nauwkeurigheid waarmee ik mijn schema's samen kan uittekenen zorgt ervoor dat letterlijk iedere dag een dag vooruit is. Op ieder moment van het seizoen weet ik hoe mijn lichaam er voor staat en waar we naartoe werken. Deze professionele aanpak zorgt ervoor dat ik bij de pro's terecht kan.

Brecht Dhaene
Brecht DhaenePro cyclist
Neem contact op met Falko

Heb je een vraag?