Ervaringen

Ontdek hun verhaal

Zij delen hun ervaring met jou

Guillaume Seye (professioneel wielrenner)

Als jonge renner is het belangrijk om een goed evenwicht te bewaren tussen inspanning en rust. Dankzij een doordachte planning slagen we er in elk jaar mijn prestaties gestaag te verbeteren.

Guillaume Seye
Guillaume SeyePro cyclist

Dimitri Claeys (professioneel wielrenner)

Dankzij Kristof sta ik waar ik nu sta. Onze jarenlange samenwerking is de rode draad doorheen mijn carrière. De mix van wetenschap, technologie en een persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat ik blindelings vertrouwen heb in de Neaforma aanpak.

Dimitri Claeys
Dimitri ClaeysPro cyclist

Brecht Dhaene (Professioneel wielrenner)

Ik werk al jaren samen met Neaforma. Zowel bij mijn professionele carrière in Amerika als hier in België was Neaforma de driver van mij succes. De nauwkeurigheid waarmee ik mijn schema's samen kan uittekenen zorgt ervoor dat letterlijk iedere dag een dag vooruit is. Op ieder moment van het seizoen weet ik hoe mijn lichaam er voor staat en waar we naartoe werken. Deze professionele aanpak zorgt ervoor dat ik bij de pro's terecht kan.

Brecht Dhaene
Brecht DhaenePro cyclist

DIMITRI CLAEYS

media_xll_8543983

In zowel 2013 als 2014 won hij de Omloop Het Nieuwsblad voor beloften, een uci wedstrijd cat 1.2. Hierdoor kon hij in 2015 als prof aan de slag bij het continentale Vérandas Willems.

2015 was een echt boerenjaar, met overwinningen in de Ronde van Normandië, de Ronde van Kroatië en Grand Prix de la ville de Pérenchies. Ook behaalde hij dichte ereplaatsen in de Ster van Zwolle, Ronde van Limburg, en de Grote Prijs Jef Scherens. Door deze goede resultaten wist hij voor het wielerseizoen 2016 een contract te versieren bij het pro continentale Wanty-Groupe Gobert.

Bij Wanty-Groupe Gobert begon hij zijn seizoen met een knappe vierde plek in de GP La Marseillaise. In voorbereiding op de voorjaarsklassiekers presteerde hij ook sterk in de Omloop Het Nieuwsblad en de Classic Loire-Atlantique. Tijdens zijn eerste Ronde van Vlaanderen imponeerde Claeys door met de betere mee te gaan, en om uiteindelijk als negende te eindigen. Later dat jaar sprintte hij naar de overwinning in de derde etappe van de Ronde van Wallonië en schreef hij de GP Jef  Scherens op zijn naam.

Theuns liet in zijn debuutjaar bij de profs voor het eerst van zich spreken door derde te eindigen in de Handzame Classic, na Luka Mezgec en Theo Bos. Hij liet in de massasprint gevestigde namen zoals Danilo Napolitano en Klaas Lodewyck achter zich.

In 2015 won hij de Ronde van Drenthe. Zijn beste prestatie was een tweede plaats in de Scheldeprijs.

In 2016 liet hij zich vroeg op het seizoen opmerken in Parijs-Nice. In de eerste etappe werd hij op 150 meter van de meet ingehaald door een sprintend peloton. In de vierde etappe eindigde hij tweede in de massasprint na Nacer Bouhanni, maar voor André Greipel, Alexander Kristoff enMarcel Kittel. Hij werd 5e in de eerste rit in de Ronde Van Frankrijk, waardoor hij de witte trui mocht aantrekken.

EDWARD THEUNS

ilfn8jf_400x400

Referenties

schermafbeelding-2016-10-09-om-19-58-02
  • Gaetan Bille
  • Aimé De Gendt
  • Brecht Dhaene
  • Edward Theuns
  • Conor Dunne
  • Timothy Dupont
  • Huub Duyn
  • Dimitri Claeys
  • Kevin Van Hoovels